Boka tid här!

Välkommen till Gabriels Massageterapi & Friskvård!

Vi erbjuder dig en professionell massagebehandling enligt beprövade metoder med kvalitet och flexibilitet. Vår massageterapeut är utexaminerad med bredaste utbildningen (massageteraput avancerad) från Bergqvist (Sveriges bästa massageskola 2002) och har arbetat med massage i behandlande och förebyggande syften sedan den 10:e mars 2014, där vi har hjälpt väldigt många människor. Är naturligtvis certifierad av Branschrådet Svensk Massage, vilket borgar för hög kvalitet i behandlingarna och även medlemmar av Kroppsterapeuternas Yrkesförbund så du ska känna dig säker i våra händer.
Vi erbjuder även tjänsten företagsmassage där terapeuten åker till ert företag och behandlar personalen på plats. Bland våra nöjda företagskunder finns b.l.a. SAAB. LHC-damlag, Åtvidaberigs hotell & restaurang med fler!
I vår lokal i malmslätt, Linköping erbjuder vi en fräsch, avslappnande och rogivande miljö där kunden får sin välgörande massagebehandling. Varje behandling anpassas utifrån varje kunds egna behov, möjligheter och förutsättningar.

Glöm inte att svensk klassisk massage är en avdragsgillt investering där du kan nyttja ditt friskvårdsbidrag hos oss!

Vi erbjuder en fräsch, avslappnande och rogivande miljö där patienten kan få en välgörande massagebehandling. Varje behandling anpassas utifrån kundens egna behov, möjligheter och förutsättningar. Vi vänder oss till både privatpersoner och företag/organisationer och vi tar emot friskvårdscheckar!

Välkommen till oss så hjälper vi dig att må bättre även om du är frisk!


Senaste instagrambilderna

dont hide