Boka tid här!

SVENSK KLASSISK MASSAGE

Kan användas både i förebyggande och rehabiliterande syfte. Att i god tid kunna upptäcka och behandla problem i rörelseapparaten har stor betydelse för vårt välbefinnande. Våra massörer är certifierade av branschrådet för Svensk Massage och kvalificerade att exempelvis behandla problematik som:
Arbetsrelaterade muskelproblem
Stressrelaterade muskelproblem
Ryggbesvär
Huvudvärk/migrän
Musarm
Golfarm
Ischias
Fibromyalgi
Tinnitus
Idrottsskador
I våra behandlingar ingår alltid hälsodeklaration, dokumentation och personlig uppföljning för bästa resultat.
 

LOTORPSMETODEN

Andas är det mest naturliga som finns, men inte för alla!
Lotorpsmetoden är en specifik massagebehandling som inriktar sig på behandling av andningsrelaterade problem som till exempel:

Hosta
Doftallergi
Parfymallergi
Astmaliknande problem

Uppskattningsvis lider 10-20% av Sveriges befolkning mer eller mindre av andningsbesvär. Lotorpsmetoden är den första i sitt slag som effektiv behandlingsform. Resultatet av en vetenskaplig studie gjord på Sahlgrenska sjukhuset i Göteborg visade att 93% av patienterna blev bättre efter 3 behandlingar av Lotorpsmetoden.

Med thoracal mobilisering enligt Lotorpsmetoden behandlas andningsmuskulaturen med massage för att öka rörligheten i bröstkorgen. För att lära patieten att andas bättre ingår andningsövningar som med regelbunden övning ger en bra andningsteknik och ofta en omedelbar lättnad och förbättring.

Läs mer om Lotorpsmetoden

 

KINESISK KOPPNING

Koppning är en av behandlingsmetoderna inom traditionell kinesisk medicin, men också en behandlingsform som på senare tid blivit populär även i väst inom spabehandlingar med mera. I östeuropa använder man fortfarande koppen som behandlingsinstrument på sjukhus. Koppning används framför allt vid olika typer av smärtsyndrom. Det undertryck som skapas av koppen ger ökad blodcirkulation i hud och underliggande vävnad. Behandlingen ökar borttransport av slaggprodukter och genom sina cirkulationshöjande och utrensande egenskaper används koppning även inom kosmetisk behandling, exempelvis vid behandlig av celluliter.
Koppning  är ett utmärkt komplement till massage och ingår  i våra behandlingar för dem som önskar det. 

 


Senaste instagrambilderna

dont hide